dinsdag 2 september 2014

Mijn swaps van Zaterdag 30 aug

Jullie zullen wel denken "swaps"wat zijn dat ?????

Swaps is een woord wat is samen met Stampin Up! is overkomen vliegen uit America......
en houdt in Ideeen en Inspiratie door geven aan andere Stampin Up1 demonstratrice's door middel van kleine kaartjes of kleine doosje of een techniek die je graag wil doorgeven......

Tijdens elke bijeenkomst van Stampin Up! swappen we dan ook naar hartelust zullen we maar zeggen met onze mede collega's.

Tijdens de teamdag doen ze dat net weer even iets anders........ Je maakt 1 ding (swap) en maakt een beschrijving hoe je deze swap kan maken..... zo hoef je niet soms voor 100 mensen het zelfde te maken, scheelt toch een beetje in de kosten.....

En je houdt er een hele leuk map aan over want als we swappen krijgen je dus van je andere collega's ook een swap of in dit geval een beschrijving van de swap voor terug.

Mijn swap voor afgelopen zaterdag was:


Ik heb een techniek laten zien om kraskaarten te maken. Jullie kennen het wel de lotjes die je kan kopen voor een euro of gratis bij een winkel krijgt als je de lag weg krast zie je of je iets gewonnen heb..

Als je nu deze zwarte laag weg krast krijg je deze tekst te zien 


Hier onder heb ik een beschrijving gemaakt hoe je dit doen 

Wat heb je nodig : Acrylicc verf, wasmiddel, kwast, roerstokje, raamfolie.

Meng een beetje verf door elkaar met ¼ afwasmiddel beetje de verhouding zoeken doe je te veel afwasmiddel dan droogt de verf erg slecht.

Smeer het op de gladde kant van de raamfolie. En laat dit goed drogen. Je kan het met de heattool versnellen. 

Ik heb een kaartje van 2,5 x 2,5 inch gesneden, en een stempel gebruikt uit de Just Sayin’. Met de bijpassende stans gebruikt de uitgesneden op het raamfolie, als je de papierkant er af haalt kun je deze over de stempel plakken. 
Ga je nu met een muntje over het kras gedeelte heen, dan verschijnt de tekst. 

Op deze manier kan je hele leuke tekst boodschappen verstoppen in een kaart.

Heel veel succes met het uitproberen 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten