Producten bestellen


Wil je je eigen Stampin`Up! catalogus ontvangen gevuld met 209 pagina's inspiratie en prachtige producten?


De catalogus kost € 7,95. Wil je een catalogus ontvangen mail da je adresgegevens door op 
Ik zorg dat de catalogus goed en verzorgt verpakt wordt en in goede staat bij je aankomt zodra het geld op mijn rekening staat.

De verzendkosten zijn voor mijn rekening. Naast deze catalogus krijg je dan ook nog de seizoen catalogus. Dit is een "kleine" catalogus met extra producten voor de feestdagen, winter, herfst en Valentijnsdag.


De catalogus is gratis als je een workshop of party host. Wil je je eigen workshop hosten? Klik dan op tapblad Workshop volgen of geven voor meer informatie.De Stampin`Up! producten worden niet verkocht in (online) winkels maar kunnen alleen besteld worden besteld bij Stampin`Up! demonstratrice's. Ik ben een onafhankelijke Stampin`Up Demonstratrice en sta geheel tot je beschikking om je te helpen bij het kiezen en bestellen van de producten zodat die goed afgeleverd worden bij je.

Je kunt mij bellen op 06-50569919 of mailen naar cjjvanegmond@gmail.com om je bestelling door te geven.
Dan zorg ik ervoor dat je bestelling goed en verzorgd word uitgevoerd en aankomt bij je.
De verzendkosten direct van Stampin`Up! zijn € 5,95. Soms kan het voordeliger voor je zijn als ik de bestelling doe... bijvoorbeeld als je maar 1 stempelset wil aanschaffen. Ik zorg er dan voor dat je bestelling via de post alsnog naar je toekomt. Dit alles in overleg met jou.

Heeft je bestelling een waarde van € 200,00 dan kom je automatisch in aanmerking voor de gastvrouwen voordelen. Het is dus zeer aantrekkelijk om samen met vriendinnen een bestelling te doen.

De procedure:

* Bestellingen kunnen per mail doorgegeven worden

* Je ontvangt een bevestiging met het verschuldigde bedrag en de betaal gegevens.

* Na ontvangst van je betaling wordt de bestelling uitgevoerd.

Je kunt via de bank betalen of met PayPal. Helaas zitten er aan betaling via PayPal hoge kosten voor mij. Bij betaling via PayPal breng ik kosten in rekening van 2%.

Natuurlijk zijn de garantievoorwaarden van Stampin`Up! bij mij van toepassing!

Alle bedragen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen